За нас

За нас

Кои сме ние?

ВАЙС е водеща компания във вендинг услугите и дистрибуцията на вендинг оборудване, резервни части и пълната гама продукти за вендинг – кафе на зърна, разтворими продукти, чаши и бъркалки за еднократна употреба.

Основната дейност на компанията е инвестиране в изграждане на собствена мрежа от вендинг машини за кафе, пакетирани храни и напитки. Непрекъснатото реинвестиране в подмяна на оборудаването, интегрирането на иновативни решения за подобряване на обслужването на крайния потребител, както и постоянство във вкуса и високото качество на използваните продукти, успешно утвърждават присъствието на компанията на българския пазар. Към момента ВАЙС експлоатира над 300 търговски машини, разположени на места в публичния сектор, производствени и административни помещения в Североизточна България. През 2014 г. създадохме собствена марка кафе по специална рецепта която да задоволи и най-взискателните ни клиенти.

 

Крайни потребители

Обслужване 

Грижим се както за инсталирането, така и за поддръжката и сервиза на машините.

Право на безплатна машина

Имате възможност да използвате кафе машина безплатно срещу консумация.

Качество на високо ниво

Фирма с дългогодишен опит и международно сертифицирана, прелагаща най-високо качество

Какво можем да ви предложим?

Дейността на фирмата е насочена към продажба на вендинг автомати, инсталиране, отдаване на вендинг машини под наем и поддръжка на кафе автомати и автомати за пакетирани храни и напитки. Нашите машини предлагат водещи марки кафе на зърна.

Можем да доставим и инсталираме вендинг кафе автомат и/или вендинг машина за храни и напитки на посочено от Вас място в рамките на деня, така че не се колебайте да разгледате предлаганите от нас автомати и да се свържете с нас.

Стратегия
1. Партньорство с водещи компании.
2. Професионално подготвени кадри, фокусирани върху отличното си представяне.
3. Непрестанни иновации и усъвършенстване.

Мисия
Стремим се да осигурим кафеен комфорт на клиентите си , предоставяйки им топли напитки, приготвени на основата на висококачествено кафе, чрез позициониране на самоподаващи машини на публични и частни места , както и поддържането им от добре обучен екип.

Нашата Визия

ВАЙС  се стреми да бъде разпознавана като най-добрата компания за вендинг, предлагаща богата гама от услуги и водещи продукти на своите клиенти.